Skaftet er laget av eukalyptus og holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Slira er sydd av rårandslær med pautet drage-motiv. Knivbladet er smidd av Robert Mattsson. Kniven er 27 cm lang. Pris nkr. 4000,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Brown Malé og grønnfarget lønn. Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Slira er sydd av rårandslær. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk og stabilisert grønnfarget lønn. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er av AEB-L stål. Slira er sydd av valklær med rårand med innvendig flettet stropp. Kniven er 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Brown Male med holk av elggevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er egenprodusert av AEBL rustfritt stål. Det sitter en rypepin i skaftenden. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 23 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet laget av valbjørk med holker av hvaltann. Knivbladet er et damasksmidd blad av Poul Strande, Danmark. Slira er sydd av valklær med rårand med innvendig flettet stropp. Kniven er ca. 21,5 cm lang, hvorav knivbladet er 8,5 cm. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av valbjørk og innstøpt kongle. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Bladet er laget av AEBL rustfritt stål. Slira er sydd av valklær med rårand. Kniven er 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk. Holk av hvaltann og mellomlegg av vulkanfiber og sølvtinn. Bladet er selvlaget i AEB-L stål. Slira er sydd av valklær med rårand med innvendig flettet stropp. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av rirkule fra bjørk og innstøpt kongle med holk av hvaltann og mellomlegg sølvtinn. Knivbladet er smidd av Robert Mattsson. Kniven er ca. 27 cm lang. Slira er sydd av rårandslær. Pris nkr. 3500,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av tverrskåret eik med holker av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er et damasksmidd blad smidd av Robert Mattsson. Kniven er 28 cm lang. Slira er sydd av rårandslær. Pris nkr. 4000,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av briar med holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og innstøpt kongle. Mellomlegg av vulkanfiber. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av valbjørk med holk av elggevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av Bernt Bye. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Det sitter en rypepin i skaftenden. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger. (på julemesse)
 
Skaftet er laget av sur bjørk og innstøpt kongle med holk av hvaltann. Mellomlegg av vulkanfiber. Knivbladet er egenprodusert av AEBL rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2500,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av gullregn med holk av elg-gevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er egenprodusert av AEBL rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2500,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk med holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er egenprodusert av AEBL rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2500,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av valbjørk med holk av reinsdyrgevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk og innstøpt kongle. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Slira er sydd av rårandslær. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av valbjørk med holk av moskusskalle. Mellom-legg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk med holker av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er damas smidd av Poul Strande. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og farget boxelder (lønn). Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og farget boxelder (lønn). Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er et blad med fjærdamask mønster smidd av Asbjørn Solheim. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Pris nkr. 3200,- + oppkrav og sendingsomkostninger.  

Skaftet er laget av 2 stykker valbjørk med gjennomgående sølvstifter. Holk av hvaltann. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
3. premie ELVERUM

 

Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og stabilisert surna kristhorn. Mellomlegg av sølvtinn. Det er innfeldt et stykke hvaltann i skaftenden. Knivbladet er laget av Halvor Jøntvedt. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 21 cm lang. Pris nkr. 3000,- + oppkrav og sendingsomkostninger.

  Skaftet er laget av valbjørk. Holk av elggevir og mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEB-L stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og farget boxelder (lønn). Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av stabilisert valbjørk. Holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og stabilisert farget redwood. Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er laget av Janos. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Brown Male. Holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEBL stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av stabilisert valbjørk. Holk av bøffelhorn. Det sitter en rypepinn i skaftenden. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Desert Ironwood. Holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er AEB-L rustbestandig. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av rirkule fra bjørk og stabilisert farget lønn. Mellomlegg av sølvtinn . Knivbladet er AEB-L rustbestandig. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.  

Skaftet er laget av valbjørk med holk av moskus-skalle. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEB-L rustbestandig stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.

 
Skaftet er laget av stabilisert valbjørk med holk av elggevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er AEB-L rustbestandig. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av brunbeiset svartor. Holk av hvaltann og mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Det sitter en rådyrpin i skaftenden. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 21,5 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av tyrkisk wahlnøtt. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Holk av composit-materiale. Det sitter en elgpin i skaftenden. Knivbladet er AEB-L rustbestandig. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av stabilisert valbjørk og stabilisert farget redwood. Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er smidd av Arne Skogli. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk og stabilisert farget lønn. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er av AEB-L rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Brown Male og stabilisert farget lønn. Mellomlegg av sølvtinn. Kamelbeinplate i front. Knivbladet er av AEB-L rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2600,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av en greinkløft av bjørk. Holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Bjørnehodet er støpt av messing. Knivbladet er laget av AEB-L rustbestandig stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 25,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Brown Male og stabilisert blåfarget lønn. Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er AEB-L rustbestandig. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 23 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av brunbeiset valbjørk og grønn stabilisert valbjørk. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEBL rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av Brown Male med holk av elggevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er av AEB-L rustfritt stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 23 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk. Holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEB-L stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av valbjørk med holker av elggevir. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEB-L stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22,5 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.
 
Skaftet er laget av valbjørk, hvaltann og farget kristhorn. Mellomlegg av sølvtinn. Knivbladet er laget av AEB-L stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 23 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.   Skaftet er laget av valbjørk. Holk av hvaltann. Mellomlegg av sølvtinn og vulkanfiber. Knivbladet er laget av AEB-L stål. Slira er sydd av rårandslær. Kniven er ca. 22 cm lang. Pris nkr. 2700,- + oppkrav og sendingsomkostninger.